Енциклопедія
віконного оформлення

Якісне пошиття штор: за що саме платить клієнт

Грамотні консультанти, творчі дизайнери, досвідчені закрійники, талановиті швачки, професійні установники карнизів, рулонних штор, жалюзі та електрокерованих систем швидко та якісно вирішують будь-які питання. Доводять насправді цінність довіри. Виправдовують і перевершують очікування.

Створюють ідеальне, точно вивірене рішення як для звичайних, так і для нестандартних вікон.

У чому полягає магія створення штор в нашому салоні? За що платить клієнт? Яка перевага відрізняє нас від інших салонів, де також працює команда фахівців?

Виняткова особливість та невід'ємна специфіка нашої роботи – бездоганно виконане пошиття.

Якісні штори пошиття у Дніпрі

Диявол криється в деталях, а досконалість – у дрібницях

Які насправді не дрібниці. І про це згадуєш не на етапі підбору дорогих, якісних тканин. Не коли потрібен карниз для штор, купити в Дніпрі, який завжди можна в салоні «Ваш Карниз». І навіть не під час обговорення дизайну та встановлення. Це бачиш у готовому виробі.

Коли виворіт так само чудовий, як лицьова сторона. Коли грамотно підібрані гачки та тасьма не дають шторі, гардині, портьєрі провисати. Коли стикування візерунків бездоганне та немає заломів, стягнутостей, неохайно оброблених країв.

Все це досягається навичками професіоналів зі знанням технологій та досвідом пошиття віконного декору. А також використанням кращої фурнітури, спеціального закрійного, швейного та прасувального обладнання.

Останнє дозволяє делікатно усаджувати тканини. Відгладжувати готові вироби з шовку та важких тканин, уникаючи деформації волокон.

Ви бачили таке у швачок в ательє? Ми – ні.

Салон штор у Дніпрі "Ваш Карниз" починається з ниточки

А ще шторної стрічки, гачків, німецької драпувальної тасьми та інших комплектуючих матеріалів найвищої якості. Багато ательє (і навіть салони!) на них заощаджують. У результаті через дешеві, неякісні стрічки складки не тримають форму. Штори провисають, лягають на підлогу, виглядають неохайно.

Ми не можемо собі такого дозволити. Інакше навіщо було все починати..

Кращі штори в Дніпрі

Крій, рядок, майстерне оброблення краївв

Якісне пошиття штор починається з професійного крою. Про нього ми можемо судити, коли розмір готової штори ідеальний до міліметра. Складки мають гарний об'єм, лягають рівно. Краї не вивертає назовні та не пускає хвилею.

Як драпіруватимуться складки джаботів, ламбрекенів і свагів спочатку знає досвідчений закрійник. Тому що він грамотно їх закладає.

Володіння спеціальними технологіями – основа якісного пошиття штор. Так підгини робляться ідеально з усіх боків. Рядок завжди рівний, без пробілів, кривизни і натягу, що стягує тканину в складки. Це особливо важливо, коли за задумом дизайнера та клієнта, у виробі поєднуються тканини різних фактур. Спеціальна технологія з'єднання дозволяє видати ідеальний результат.

До речі, чи бачили стягнуті шви на тюлі? Це проблема багатьох ательє. У салоні «Ваш Карниз» використовують спеціальний шов, що дозволяє ювелірно обробити краї найтоншої тканини.

Пошиття штор і тюлі в Дніпрі

Карнизи для штор - підберемо, встановимо. І самі повісимо штори

Ви приходите до нас із бажанням красиво оформити вікно. Далі підключається наша команда. Разом ми вирішуємо, які штори необхідні для вашого інтер'єру:

Кожен тип штор має свої нюанси виготовлення, використання, комбінації один з одним. Наші дизайнери допоможуть підібрати саме ваш варіант, який ідеально виконає свою функцію та стане невід'ємною частиною інтер'єрної композиції.

Все від вибору тканини, до забарвлення, декоративних деталей, вимірів, пошиття, установки карнизів зроблять наші фахівці.

Якщо вам потрібна автоматика для штор – це питання потрібно обговорити заздалегідь.

Сама собою система – універсальна. Вона підходить для римських, англійських, французьких штор, звичайних плісе, жалюзі. Але при цьому автоматичні карнизи для штор вимагають спеціальних висновків та наявності необхідної електрики, про що також подбає наша команда досвідчених монтажників.

Ваша мрія – це наш професійний проєкт. Салон штор у Дніпрі «Ваш Карниз» вкладає в нього душу, досвід, знання, майстерність. Ми пишаємось галереєю робіт. І знаємо, в ній обов'язково буде фото нашої спільної роботи з вами!

Викликати дизайнера

Замовити дзвінок